Virkningerne af levende benzodiazepiner

Virkningerne af levende benzodiazepiner

Det er 22:30 og jeg tog lige en alprazolam på 0,50 mg. Dette er ikke en meget kraftig dosis, men jeg er ikke vant til denne type medicin og effekten er mere intens.Alprazolam tilhører benzodiazepinfamilien og er indiceret til behandling af angst og paniklidelser.

Hvad jeg lige har spist er absolut ikke underligt, når vi ved, at det moderne samfund er overhygienisk. menJeg vil gerne bemærke de umiddelbare virkningerhvad forårsager denne medicin på et mentalt, følelsesmæssigt og adfærdsmæssigt niveau. Fordi effekten af ​​benzodiazepiner er flere og afhænger af hver person.

Benzodiazepiner reducerer den unormale spænding i hjernen.Jeg tog chancen for at tage en, fordi jeg føler mig lidt agiteret i det seneste. Jeg vil skrive alt, hvad jeg føler, når jeg finder ud af, at virkningerne er i deres tonehøjde. Jeg tog medicinen ved at lægge den under tungen og lade den opløses langsomt. Men jeg endte med at drikke vand, fordi han var meget bitter.

Effekten af ​​benzodiazepiner varierer alt efter dosis, sammenhængen i forbrug og hver persons egenskaber.
andel

Virkningerne af benzodiazepiner på mentale og følelsesmæssige niveauer

Det er 22h50. Virkningerne af benzodiazepiner er allerede følt.Jeg føler mig lidt roligere.En rolig, der lidt efter lidt oversætter til søvn. Jeg kunne gå i seng og falde i søvn med det samme. Jeg kunne også gå ud på gaden for at gå lidt, men mine reflekser ville nok ikke være så gode. Og umuligt at køre. Jeg kunne gå på arbejde, men det ville være mærkeligt. Jeg har lyst til, at jeg er i en film Jeg observerer, hvad der sker omkring mig, men jeg har lyst til, at jeg er ude af alt.

Støjen forstyrrer mig. Jeg var nødt til at skrue ned tv'et og bede min familie om at tale mindre højt. Jeg blev mere følsom over for eksterne stimuli.Selvom jeg er roligere, irriterer alt omkring mig mig meget: lyde, lysene …

Mine mentale processer sker langsommere. Jeg kunne ikke udføre meget komplekse opgaver eller opretholde en samtale, der kræver stor opmærksomhed. Men jeg kan stadig handle med en vis normalitet.

Adfærdsmæssige virkninger af benzodiazepiner

Jeg står op for at gå på toilettet og jeg bevæger mig langsomt. Jeg vasker langsomt mine hænder. Jeg ser hver bevægelse med opmærksomhed. Jeg går tilbage til stuen og sidder på sofaen. Jeg har blikket fastgjort på skærmen og et tilfældigt punkt omkring mig.Mine bevægelser er langsomme.

Jeg er lidt sulten. Når jeg taler til mig, skal jeg gøre en overmenneskelig indsats for at være opmærksom. Jeg skriver på mit tastatur med normal hastighed, men jeg laver flere fejl. Generelt,min psykomotoriske koordinering faldt betydeligtog jeg ville ikke være i stand til at udføre opgaver, der involverer fysisk eller psykisk anstrengelse. Som jeg nævnte lidt tidligere, kunne jeg ikke køre. Hverken studere eller læse noget meget komplekst.

Hvordan virker benzodiazepiner?

Ifølge forskning udført til dato,Jeg oplever en reduktion i transmissionen af ​​nerveimpulser. Min cerebral spænding er derfor aftagende.En beroligende effekt finder sted i mit nervesystem. Da der også er hypnotiske effekter, vil jeg sove og jeg ved, at jeg vil vågne mindre om natten.

Ifølge den samme undersøgelse tog benzodiazepinen ligeforstærker effekten af ​​neurotransmitteren GABA (gamma-aminosmørsyre),hæmmer de neuroner, som det kommer i kontakt med for at reducere transmissionshastigheden. Derfor er jeg nedsænket i en rolig tilstand.

Jeg tog det ad hoc-grundlag, men om den tid, vi skal bruge medicinen, professor i farmakologi ved universitetet i Alcalá, Cecilio Álamo González, siger "qu\’De tolereres godt og sikkert, hvis de tages i korte perioder: to til fire uger som en del af en recept som narkotika og to til tre måneder, hvis de tages som anxiolytika. De kan forårsage problemer, hvis de forbruges længere. "

konklusioner

Mine bekymringer er stadig der. De er ikke forsvundet.Min mentale aktivitet faldt, men problemerne gik ikke væk. Når virkningerne er falmet, bliver jeg nødt til at møde mine dæmoner igen. Jeg tænker stadig på hvad der bekymrer mig, hvad holder mig vågen. Med søvnighed reagerer jeg ikke så intensivt følelsesmæssigtmen konflikter er altid til stede i mig.

At lade stofferne løse vores interne konflikter er kun en delvis løsning.Effekten af ​​benzodiazepiner kan hjælpe med at berolige vores over-spænding, leve mere roligt dagligt eller sænke vores niveau af angst, det er sandt.Men hvis vi ikke løser vores mentale konflikter, vil vi aldrig nå den indre fred, som vi ønsker så meget.

Alprazolam: Brug og bivirkninger du skal vide

Alprazolam er den aktive ingrediens, der oftest ordineres til behandling af angsttilstand, panikanfald eller intens stress. Måske … Læs mere "
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: