Til dig, der gik næsten uden at sige farvel

Til dig, der gik næsten uden at sige farvel

Til dig, der er gået næsten uden at sige farvel, som efter så mange øjeblikke sammen har gjort alt til ubetydelige ting. Jeg forstår stadig ikke, hvordan vi kan gå fra en ekstrem til en anden på så kort tid. Hvordan et blik kan miste sin glans på samme dag og hvordan ordene har ændret sig til kugler, der farer lige ind i mit hjerte.

Til dig jaHvornår skiftede du dit sind og hvordan kunne jeg være så fjollet at ikke mærke?Hvordan kan jeg fortsætte med at tro, at det, vi havde, var ægte og sandt? Hvorfor advarede du mig ikke, da du begyndte at bemærke, at vores sikkerhedsmekanisme ikke længere beskytter os?

Jeg forblev ubesvaret, med tusindvis af tvivl og en følelse af skyld på huden.En dag vil jeg tro at alt er min skyld, og den næste dag vil jeg sige, at du er den skyldige … Eller at vi begge er. Tid og rutine kan have endt med at være rigtige for os. En anden gang vil jeg indse, at brooding disse tanker kun fører til mere angst, mere lidelse. Og det tjener til at holde dig i live selvfølgelig, selvom kun i mine minder …

Til dig, der gik uden at sige farvel. Hvem gav op for første gang og forlod mig i usikkerhedens greb. Hvornår skiftede du mening?
andel

Til dig, der repræsenterede alt for mig og betød ikke noget i løbet af få sekunder

Til dig jaHvem forestillede sig en fremtid med mig smilende.Hvem fik mig til at drømme om rejser, unikke øjeblikke og ubetinget støtte … Hvem inkluderede mig i dit daglige liv, i dine nye projekter og endda i dine fantasier.

Faktisk,du var den der gav styrke til vores drømme,som mindede mig om alle de gode ting, vi havde, der fortalte mig, at intet og ingen kunne adskille os. Du fortalte mig, at jeg var alt, hvad du havde brug for … At jeg fik dig til at føle fred, ro, lidenskab … at du kunne overvinde alt sammen med mig.

Jeg nægter at tro på, at du kan slette alt med håndens bagside.Alt vi sagde til hinanden og alt, hvad vi skjulte gennem vores gestus og omfavner. Vores ønske om at erobre verden, at ligge på sofaen med lukkede øjne, tage vores hænder, kysse hinanden, at joke, at græsse os i sengen for at sikre, at vi begge var der ved den lille morgen … Jeg nægter at tro på det.

Måske er det, hvad der skete, det er ikke umuligt,men jeg finder det svært at tro, at den lykke, vi har bygget, er forsvundet natten over.Jeg kan være utroligt eller uvidende, men følelser er stærkere end noget, og jeg har den dårlige vane at lade dem lede mig.

"Den, der ikke tager risici taber eller vinder ikke, han lider ikke, og han kan heller ikke lide …"

-Pablo Arribas-

Til dig, der forlod uden at sige farvel, slog ikke og forladte alt

Til dig, der gik uden at sige farvel. Dette brev er til dig,ligesom de ord, der er fyldt med en kærlighed, som jeg ikke kan slukke.

Jeg kan ikke forstå, hvordan denne knæk optrådte.Hvor kommer denne demotivation fra og dette ønske om at sætte en stopper for alt, hvad der forbinder os? Det der dræber mig mest, dybt inde i mig, er usikkerhed. Ved ikke dine grunde, ved ikke hvorfor du ikke vil kæmpe, når dette er den første storm vi kender.

Kamp er den verb, der understøtter ryggen af ​​par,i det mindste de, der voksede op på grund af trivsel og som ikke giver sig afkald på at give op på den første forhindring. Af dem, der ved, at enhed er styrke, går illusionen ud, når kærligheden udvikler sig, men kan genoprettes bagefter.

Undskyld mig, men jeg forstår ikke. Det er umuligt at lukke en dør uden en nøgle uden hængelås … da du besluttede at lade den stå åben. Du forsøgte ikke engang at tale om det eller at helbrede dette sår.

Tror ikke, at jeg ikke fortryder al den skade jeg har gjort for dig.Jeg ved, at mine handlinger ikke altid svarede til det, der var håbetmen jeg ville have haft brug for dig til at fortælle mig det. Jeg er ikke perfekt-e. Et ord, en gestus, et lille tegn … Noget der kunne have fortalt mig, hvordan du følte om min handlingers naivitet. Jeg har ikke en tryllestav og jeg er ked af det.

Jeg vil undskylde,Jeg ville aldrig skade dig. Jeg er ked af det. Men jeg forstår stadig ikke denne situation så pludselig. Jeg kunne have forstået, hvis vi kun havde følt sygdom i lang tid. Men den dag tog du min hånd, du fortalte mig "Jeg elsker dig" og du fik mig til at deltage i en af ​​dine drømme … for at ødelægge alt et par timer senere.

Til dig ja Hvem forlod uden at sige farvel.Jeg adresserer dig, fordi din fravær gør ondt på mig, torturerer mig.Denne følelse af tomhed øges kun. Fordi jeg elsker dig, fordi jeg savner dig. Og jeg har brug for dig.

"Alle har en lille hytte i deres hjerte, så de kan tage tilflugt, når det regner for hårdt udenfor."

Jeg er bange for at fortælle dig at jeg elsker dig

Et åbent brev fuld af nøjagtighed, enkelhed og følelser for at bekæmpe denne allestedsnærværende frygt for at sige "Jeg elsker dig" til en anden person. Lær mere
andel
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: