Tak fordi du er min konstant i en verden fyldt med variabler

Tak fordi du er min konstant i en verden fyldt med variabler

Tak fordi du er min konstant i en verden fuld af variabler. For at formere mine glæder og dividere mine sorger at gøre stort set forsvinde, med kun din venskab. At være en af ​​de mennesker, der efterlader et spor svært at slette.

Tak for at have samme værdi, selvom alt andet ændres.At forblive hos mig i universets muligheder, uden sandsynligheden for at noget går galt, forhindrer dig i at blive min konstante. Fordi din værdi ikke mindsker, på trods af tidens afslutning.

Det der måske mest har ramt mig er, at du er min styrke, et år mere, og mange år er gået. Jeg vil kun takke dig for at huske begyndelsenes glæde og uskyld. At se mig som en fighter og et eksempel, når jeg kun ser en ophobning af frygt.

Tak for dit venskab og for alt det, der ikke slutter at forene os på trods af afstanden og det faktum, at vi savner hinanden.Tak for at være mit primære nummer, når andre forsøger at få mig til at forsvinde;Når du ikke forlader nulet, kongen af ​​min frygt, brug sin magt over mig.

Tak for at være min inspiration og min ånde

Tak fordi du er min inspiration og et pust, uanset hvilket trin jeg beslutter mig for at komme videre.Så selvom jeg tager fejl, er jeg stille fordi jeg ved, at du aldrig kommer væk fra mig. Jeg kan godt lide, når du forstår, at fejl kan rettes, og at vi ikke bør lade dem tage os væk.

Vores liv har krydset og selvom de nu bevæger sig parallelt, hvis vores koordinatakse er korrekt, kan vi finde os på vej. Vi kan være tættere på en lineær transformation, sammenføje det, der forener os og multiplicerer det, som bringer os tættere sammen.

Tak for at fortælle mig, at to mennesker er en verden, og en person er halvdelen af ​​sig selv,dette gør matematik smadre imod denne virkelighed. Fordi virkeligheden af ​​et venskab i konstruktion kun kan forstås og forklares af dem, der komponerer det.

Jeg kan godt lide at have konstant støtte, at selv størrelsen af ​​tiden ikke kan ændre sig.Vores fagforening er som det harmoniske middel, som fysik ønsker og ikke altid kan matche.Tak for at forstå denne attraktive kraft, der har forenet os i vanskelighederne og nu er konstant midt i vanskelighederne.

Konstanten i vores liv er vennskabets bånd

Konstanten i vores liv er vennskabets bånd.I en verden i konstant forandring regner med konstant støtte, som din er uvurderlig, og der er ingen hindringer, der kan få os til at tvivle på dette link. Det samme link, som jeg startede med en simpel chance, som om chancen der kører et spil terninger, har altid gjort dem i dobbelt så vi kan vinde.

Tak for at minde mig om, at alt når sin destination, og at kun den, der går ud over hans styrke, er i stand til at røre ved grænsen, der markerer hans grænser. At lære mig at alt kan ændre sig, arbejde, hjem eller by, men ud over disse variationer forbliver det reb, der forener os, stærkt. fordivores venskab har ingen grænser, det er konstant trods alle de variabler, vi kan møde.

Og vigtigst af alt,tak for opdatering, hver dag, min bedste version,at give mig en hånd med de dele, som jeg var nødt til at gøre igen, og det ville jeg kun have startet. Jeg synes jeg er bedre på grund af alt, hvad du bringer mig, takket være det råd du giver mig. Jeg er bedre, fordi du lytter til mig, og så slipper du denne sandhed af med tilstrækkelig hårdhed, som jeg reagerer på og med mindre skarphed end den, der kan skade mig.

Men jeg er bedre, især fordidu lærte mig, at egoaden i at gå alene holder dig i stand til at dele.Således forstod jeg, at de triumfer, der bliver fortalt, ikke fejres på samme måde som dem, hvor andre har haft hul siden begyndelsen. Jeg tror, ​​at takket være jer lærte jeg, at vores historie er mere værdifuld end min.

Husk at forskellen mellem vilje og magt er at tro. Den tvivl om livets vej er normal. Jeg vil have dig at huske, især når du føler at styrkerne begynder at savne dig, detdu kan regne med mig om at bære et øjeblik de drømme, du ikke kan svigte.Jeg vil være der for at gøre det for dig, som du altid har gjort det for mig.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: