Se ikke væk for at skjule, hvordan du føler

Se ikke væk for at skjule, hvordan du føler

Se ikke på mig sådan. Venligst. Drop dine øjne. Kan du ikke se ham? Du ser på mig på en måde, der gennemsyrer min sjæl. Jeg ved ikke, hvad disse øjne taler for dig.Jeg ser på dig, og jeg ved hvordan du føler,Jeg behøver ikke engang at høre et ord ud af din mund.

Men hvordan er det muligt, at dine øjne siger så mange ting? Han må kun fortælle dem til mig. Eller måske har jeg en særlig gave til at fortolke det? Jeg har altid antaget, du havde evnen til at udtrykke et helt univers af følelser kun med dine Øjne, men jeg er måske en / et, der er i stand til at afkode, hvad dine øjne antyder.

Fortolker jeg øjnene godt?

Men har jeg ret, eller forveksler jeg mine ønsker og frygt med virkeligheden? Hvad vil du fortælle mig, tror jeg måske måske ikke bare på det?

Hvorfor holder du kig på mig på den måde?Jeg vil ikke se, hvad dine øjne spørger mig.Ah! Jeg ved det! Jeg vil sænke mine øjne. Jeg vil se på min mobiltelefon. Succesen med mobil er, at det giver mulighed for at afbryde den ser, du har omkring dig, blikke, der beder dig om at se på, ser der ønsker at interagere med dig.

Det er nok til at sænke øjnene, og smerten, håbet og den anden sorgen forsvinder. Ingen vil dømme dig for at se en skærm. Må ikke folk gøre det hele tiden? Ah! Jeg så dig igen. Du holder kig på mig på den måde

Jeg ved ikke hvad du har, men du rører min sjæl.Hvorfor provokerer du følelser i mig uden min tilladelse?Jeg kan ikke undgå dem! Åh ja, jeg må kun se væk igen. Langt fra øjnene …

Kan du ikke se, at dine øjne vækker min medfølelse? Ja, dit udseende ledsaget af din stilhed. Jeg skal gøre noget! Se ikke på mig sådan, jeg ved hvad der sker med dig ogJeg kan ikke hjælpe, men føler det samme som dig.Det er nok! Tag nogle af min lasagne, men nyd dem, du ved, det er min favorit skål og jeg er meget sulten …

Jeg spørger dig kun en ting i bytte, stop med at se på mig sådan, vær venlig at …


Hvad vi gør, hvad vi siger, hvad vi stopper med at gøre og hvad vi gør, har en følelsesmæssig indvirkning på andre.


Hvorfor skaber andres blik følelser i os?

Den mekanisme, der er ansvarlig for den empati vi oplever, har et navn og kaldes det limbiske system. Det limbiske system er en kompleks hjernestruktur, der styrer en uendelig mængde information.Det limbiske system er i essensen ansvarligt for opvågning, slukning og styring af vores følelserifølge de oplysninger, vores sanser opfatter.

Et kig, en sang, en jagende smerte eller duften af ​​kaffe er opdaget af vores sanser, med vores følelse cortex og følelser gennem vores limbiske system.


Vores følelsesmæssige stabilitet afhænger stort set af, hvordan vi relaterer til mennesker omkring os.


Men det limbiske system har en egenskab, der gør det meget specielt.Vores limbiske system er en åben struktur, der kan resonere med vores samtalers limbiske system,så vi kan føle det samme som ham. Med dette komplekse system, kan vi leve sig, føler sorg invadere os lytte til vores barn græde, juble i den succes, vores fælles og ophøje os til formålet med vores favorit fodboldhold.


Den mest følelsesmæssigt udtryksfulde person vil ende med at sende deres følelser til deres samtalepartner.


Husk: Næste gang nogen ser på dig, skal du ikke se væk for at skjule, hvordan du føler.Ser folk i øjet, vil du vide, hvad de føler og kender de følelser, de forårsager i dig.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: