Lære hinanden bedre i 3 centrale spørgsmål

Lære hinanden bedre i 3 centrale spørgsmål

Hvordan kender vi hinanden, hvis vi ikke ved hvem vi er? Hvordan kan vi vide, hvor vi skal hen, hvis vi ikke ved hvem vi er? Endelig, hvordan vil vi vide, hvem vi vil have med os, hvis vi ikke ved, hvor vi skal hen? Disse tre spørgsmål er afgørende for at kende hinanden bedre. Hvem er jeg Hvor skal jeg hen Med hvem

Nå, i denne artikel vil vi reflektere over disse spørgsmål og deres mulige svar samt deres indflydelse på hvad vi gør fra nu af. Svarene på disse spørgsmål vil da være som de tre kardinalpunkter i vores vitale kompas.

Hvem er jeg

Lad os starte med denne delikat udøvelse af introspektion. Du er digallerede spurgt hvem du er? Har du formået at lave en beskrivelse af dig selv, hvor nogen vil genkende dig ved at læse den? Det er en vanskelig opgave, men ikke umuligt. Lad os begynde med at argumentere for vigtigheden af ​​at vide, hvem vi er.

At vide, hvem jeg er, betyder at vide, hvilke kvaliteter jeg har, hvad er de svage punkter, som jeg skal fortsætte med at styrke, hvad jeg kan lide, og hvad jeg ikke kan lide. Jeg ved hvem jeg er hvert øjeblik, hvis jeg ved hvordan jeg kan forbinde med mit indre, med mine tanker, med mine følelser. Jeg ved hvem jeg er, og samtidig respekterer jeg mig selv og værdsætter mig selv og besætter et valgsted i min prioritering.

At vide, hvordan man svarer på dette spørgsmål er nøglen til at kende os bedre, fordi det indebærer, at jeg har brugt tid på at reagere på det. Jeg kan definere mig selv og ved, at jeg er meget mere end hvad jeg har, hvad jeg bærer. Jeg bærer en åndelig vej sammen med min følelsesmæssige rygsæk. Jeg er meget mere end noget omkring mig. Jeg er mig

Hvor skal jeg hen

Det er vigtigt, efter at have vidst, hvem vi er, for at vide, hvor vi skal hen. Det er, hvor og hvordan vi bruger vores ressourcer. Kan vi virkelig lide de projekter, vi deltager i? Hvor langt har vi valgt dem? Hvilken kontrol har vi over dem?

Hvad vil jeg opnå? Hvad er mine mål? Hvor begynder min egen vej? Hvilken retning tager jeg? Værdien af ​​disse spørgsmål er at vide, at mine trin tager mig på stier, hvor jeg ikke løber til skuffelse eller lidelse. Det handler om at vurdere mine ressourcer og mine muligheder på en realistisk måde ved at lægge en ordre på min egen måde.

Med hvem

Ved jeg virkelig, hvem jeg vil gå med? Kan jeg betragte mig selvstændigt ved at vælge, hvem jeg er med min livssti? Kan jeg regne med de mennesker, der støtter mig for at nå de mål, jeg tilstræber? Ofte er det vores mangler eller vores behov, der gør os afhængige af andre eller forklare svarene på disse spørgsmål.

Dette bliver den tredje af de vigtigste spørgsmål for at lære hinanden bedre at kende hinanden. Hvis jeg er i stand til at vide hvem jeg er, og hvor jeg går, må jeg vælge at gå sammen med dem, der vil give mig opmuntring, eller hvem vil være klar til at låne mig en hånd, hvis jeg har brug for det. Tværtimod vil jeg forsøge at komme væk fra dem, der er en byrde (eller i det mindste ikke at dele med dem projekter, der kan skade os). Endelig vil jeg gøre det godt at være følsom over for dem, der viser deres kærlighed og ikke bruger handsker til at fortælle mig, hvad de synes.

At lære hinanden at kende i denne rækkefølge

Vi skal vide hvem vi er, hvor vi skal hen og hvem vi skal med. Men det skal være i den rækkefølge, ellers løber vi risikoen for at forvirre os selv, og vi kan lade andre lede vores vej eller endda være tunge træghed i vores liv.

Når jeg ved hvem jeg er, er jeg klar til at træffe beslutninger, at begynde eller fortsætte med at gå på en virkelig udvalgt vej, forudsat at det er kronblade og torner. Når jeg har formået at se mig selv og vide, hvad der er inde i mig, og hvor jeg vil lede, vil jeg være klar til at dele og dele alt, hvad jeg har bag mig. Således vil jeg være klar til at åbne mine arme og for at modtage alle dem, der har noget at bidrage til mit liv, mens de beriger andre.

"Du bestemmer dig for langt, og du bestemmer indtil, da, fordi din vej udelukkende er din".
-Jorge Bucay-

Effekter af stress på din krop: de symptomer du behøver at vide

Vi er ofte uvidende om den skade, stress kan forårsage, især hvis det vedvarer over tid. Her er nogle at tage i … Læs mere "
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: