Jeg ved, hvordan jeg føler, jeg tager mig af mig selv og jeg bor

Jeg ved, hvordan jeg føler, jeg tager mig af mig selv og jeg bor

Hvornår spurgte du dig selv, hvordan du følte? Hvornår var du sidste åndedræt dybt og nyder alt omkring dig?

Hvornår var dit velvære for sidste gang ikke en mulighed, men en prioritet?


I disse dage, når stress er en livsstil, er vi så bekymrede for, hvad der vil ske i fremtiden, at vi ignorerer det faktum at nyde nutiden. Nu indser vi ikke, at nutiden er det eneste, vi virkelig har, fordi fremtiden endnu ikke er noget rigtigt.


Faktisk,"Jeg tager mig af mig selv" blev "hvis jeg har tid, jeg vil trække vejret", "Jeg ved, hvordan jeg føler" af "det er ikke noget, jeg er bare lidt træt" og " Jeg lever "nogle" jeg overlever dag efter dag ".

Som følge heraf er vores mentale og fysiske sundhed påvirket af en lang række skadelige stressorer, der har ramt os meget.

For at føle sig godt, skal du passe på dig selv. Men på grund af det nuværende tempo i livet er det meget svært at tage sig af dig selv.

Det er derfor, at mindfulness, som et værktøj, der kan hjælpe dig med at administrere stress mens du fortsætter med at forkæle dine daglige aktiviteter.

Mindfulness for hverdagen

For at sætte dig selv i mindfulness, skal du bare tage sig af dig selv og følge de følgende tips.

Først skal du vælge et sted roligmen så, når du mestrer tankegangens teknik, kan du anvende det i dit daglige liv og forbedre dit helbred:

 • Koncentrere dig om din vejrtrækning: Når vi er ivrige eller irriterede, accelererer vores vejrtrækningshastighed, og derfor slår vores hjerte hurtigere og signalerer os, at vi ikke klarer det godt.
  I dette tilfælde bør vi ikke forsøge at dominere eller ændre vejrtrækningen, men kun være opmærksom på det; Når du bliver opmærksom på det, ændres din puls.
 • Udforsk din krop: spørg dig selv, hvordan du føler og hvad din krop siger. At være opmærksom på din egen krop gør disse ubehagelige fornemmelser, der kan forekomme under mægling, begynder at være en del af det unikke øjeblik.
  På denne måde, dette lidelse eller denne forlegenhed kan komme ind i vores bevidstheds felt og blive accepteret uden at blive betragtet som uønsket. Husk at disse fornemmelser er lektioner, vi lærer om os selv.
 • Føl verden rundt om dig: lyt til verden, træernes eller bilernes blade, stilheden eller hubbuben af ​​mennesker. At føle verden er at være en del af noget, det er at leve det.
  Føl det nuværende øjeblik, føler, men uden at det er nødvendigt at flyttefordi hvis sindet er bekymret, følger kroppen begge er tilsluttet.
 • Du er ikke dine tanker: når du begynder meditation, bryder normalt tanker op i dit sind. Nogle er mere angstskrævende end andre, men alle er lige så vigtige; Vi må ikke overveje indholdet.
  I dette tilfælde er det ikke et spørgsmål om at forbyde dig at tænke, men at koncentrere igen på din vejrtrækning. Overhold dine tanker og lad dem gå ved at fokusere på hvordan du trækker vejret.

Disse faser er en fornemmelse af mindfulnessens kunst, kunsten at føle, kunsten at leve og tage sig af dig selv.

I første omgang vil det ikke være enkelt, men hvis du begynder gradvist sætte dig på et behageligt sted, sidder med ryggen lige og uden at krydse dine ben, du vil opdage, at jo mere du træner, jo mere vil du klare teknikken.

Du vil mestre det så meget, at du kan anvende det når som helst og hvor som helst.

Jeg vil føle mig godt, hvis jeg tager tid at være, ikke at gøre

Jeg vil føle mig godt, hvis jeg tager tid at være, ikke at gøre. Jeg vil føle mig godt, hvis jeg tager mig af mig selv, hvis jeg lever fuldt ud, ikke hvis jeg bare ser livet gå forbi, choked af de opgaver, der definerer en fremtid, der endnu ikke er kommet.

Pas på dig selv og vær opmærksom på dig selv og din velfærd du vil forbedre dit helbred, styrke dit immunsystem og frigøre dit sind.

Du bliver nødt til at hvile bedre og derfor øge din ydeevne.

Ved at tage sig af dig selv ved at vælge at øve dig, vil du være i stand til at være og nyde dig selv! Så hvad venter du på?

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: