Jeg så mine egne monstre i øjnene

Jeg så mine egne monstre i øjnene

Jeg kiggede på mine egne monstre i øjnene og opdagede, hvad frygt var. Den frygt, der lammer dig, der springer op indefra og engagerer dig med en sådan kraft, at det stopper alle dine forsøg på at trække vejret. Denne betingelse får dig til at føle, at dine fødder sidder fast på jorden og derfor ikke lade dig bevæge dig fremad.

Husk at når du bliver opmærksom på, hvad du virkelig frygter, bliver du den mest sårbare.Men denne sårbarhed fremhæver også dine styrker, i det omfang du opdager, hvad du virkelig vil have.

Derfor kiggede jeg på mine egne monstre i øjnene for at bremse mig selv med min frygt.Målet var at forhindre alt, hvad jeg havde akkumuleret – fiasko, ensomhed, usikkerhed, afvisning – at dominere mine trin for at gøre dem til søjlerne til at bygge en sikker base for min verden.

"Jeg har aldrig mødt nogen der er helt sikker på alt, hvad han gør, men jeg har mødt alle slags mennesker, der hævder at være, og de er dem, jeg har mest misundelig fordi de er mest succesfulde i alt de gør. "
andel

Jeg kiggede på mine egne monstre i øjnene og fandt mig selv

Vi er vant til at løbe væk og spille forterne.Som om camouflerende virkeligheden bag et smil kunne fjerne de monstre, der plager os så meget i livet. Men ved at opføre sig på denne måde, forsøger vi at undslippe det, vi frygter snarere end at konfrontere det, brænder vi kun vores frygt.

Disse frygt, som i skyggerne bliver kuglen i min hals, ryster vores stemme, bliver til tårer, der ikke kan stoppe at flyde, selvom vi mener, at der ikke er nogen grund til det eller i ufrivillig tremor og næsten umærkelige af vores hænder, når vi holder det, der betyder noget for os. fordi vores monstre vokser op og kæmper i mørket for at styre vores egne liv.

"Jeg ved, at jeg ikke er perfekt, og at jeg ikke kan gøre alt godt, men selv så kræver jeg mig selv at være hver dag, måske er jeg den, der får mine monstre til at komme ud til ikke skelne mennesket fra det perfekte væsen. "
andel

Derfor kiggede jeg på mine egne monstre i øjnene, jeg kendte mig selv og opdagede mine tvivl. Så jeg opdagede, at vi alle har mere eller mindre de samme monstre, og at frygten for usikkerhed, som følge af ikke at kontrollere alt, er deres kaptajn. Derfor besluttede jeg mig for at blive genfødt fra min aske og flyve i stedet for at føle min usikkerhed med noget, der kunne mislykkes eller få mig til at falde, og indse, at i mine muligheder var det at gøre noget rigtig god, ønsket og værdsat.

Jeg kiggede på mine egne monstre i øjnene og genfødte fra min aske

Sådan kunne jeg se på mine egne monstre i øjnene og blive genfødt fra min aske.Jeg var nu den, der kontrollerede alt, hvad jeg følte, men accepterede det faktum, at jeg ikke kunne kontrollere, hvad der skete. Jeg har lært, at livet er en række ukontrollable, nogle gange triste og andre gange, der får dig til at smile, hvoraf de fleste er umulige at forudsige.

Sådan lærer du, at frygt er ofte intet mere eller intet mindre end den fortolkning, du laver af, hvad du bor og ikke kan kontrollere. Når du har lært dette, forlader du noget plads til den del af dig, der ønsker at give slip.Du begynder at leve, hvad der skal boes og nyde det, der er godt, uden at lade de dårlige oplevelser, der har fundet sted, eller de der kommer, føde dine indre monstre.

Jeg ved nu, at jeg ikke behøver at være perfekt og leve et liv af fortællinger. Jeg ved også, at jeg ikke må opgive eller lade mig styres af min frygt for alt, hvad jeg svigter eller fejler.Jeg har lige lært, at jeg kan være glad uden at være perfekt, og derfor vælger jeg at være glad hvert øjeblik.


Jeg er mere og mere menneske, mindre og mindre perfekt og mere og mere glad

Jeg er mere og mere menneske, mindre og mindre perfekt og endnu gladere. Jeg blev min egen medicin. Lær mere
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: