Jeg lover at give dig kærlighed

Jeg lover at give dig kærlighed

Jeg lover at passe på dig, jeg lover at få dig til at grine, jeg lover at give dig kærlighed, for ikke at få dig til at føle dig alene. Jeg lover at være ved din side, selvom miles adskiller os, lover jeg at få dig til at føle dig tæt på dig hvert øjeblik. Jeg lover at tage hånden hver gang du ryster og kysser hver gang du har brug for det.

Jeg vil gerne give dig kærlighed, jeg vil have dig til at føle det og din frygt forsvinder med dine tvivl. Jeg vil have, at vi holder fast og står over for, hvad der sker, fordi jeg er forpligtet til at elske dig. Mit ønske omdannes til min tillid, fordi jeg vil være ved din side, og jeg vil have dig til at føle ved din side.

Jeg forpligter mig til at synge, så dine griner danser, for at kærtegne dig for at lindre den smerte, de har skabt dig. Jeg lover at få dig til at glemme, at du engang var alene, og jeg vil give en begyndelse, når vores øjne mødes. Jeg vil gerne give dig alt dette, jeg vil gøre dig glad og jeg forpligter mig selv, hvis du giver mig mulighed for at forsøge at gøre det dag efter dag.

Jeg vil ikke spørge dig meget mere, om du også er involveret i mig. Jeg vil ikke bede dig om at slette din fortid, fordi du er hvad der gør dig til dig selv nu, og jeg elsker dig så, fri og dig, meget dig. Jeg vil ikke bede dig om at miste din essens for at blive en del af os, men jeg ønsker at du vil have mig til at være en del af din "dig".

Du og jeg plus alt, hvad vi skaber mellem de to

Foreningen af ​​to vil altid være mere end tilføjelsen af ​​en plus en. Foreningen af ​​to er skabt af foreningen, ud over tillægget. Og denne forening genererer et sæt af links. Intet vil være et plus, hvis begge ønsker at formere sig, og hvis ingen vil trække den anden fra.

Jeg lover at tilføje, bringe og vokse med det, du ønsker at overføre til mig. Jeg lover at sikre, at ingen del af summen mangler. Hvis du en dag føler det, så lad mig det vide. Du ved, jeg er her, men nogle gange kan jeg gemme mig for at se dig blive vist. Jeg er forpligtet til alt dette, hvis du beslutter dig for at tage min hånd. Vi vil passe i fremtiden for at lave regnskabet sammen.

Jeg tror vi vandt det, det er vores tur. Jeg vil forpligte mig selv til at elske, jeg vil give dig kærlighed, jeg vil gerne vide mere om dig, at udtrykke mig selv med dig og kende de detaljer, som du gør mig så speciel, jeg vil vide, hvad du drømmer om, jeg vil gerne vide dine ønsker, jeg vil vide, hvor du vil flygte, for hvis du giver mig mulighed, vil jeg gå med dig.

Jeg lover at være mig selv

Jeg vil være mig selv i hver af mine sætninger, jeg vil være mig selv, selvom jeg ikke kan lide dig. Jeg vil fortsætte med at være mig, og jeg vil fortsætte med at gøre ting på min måde. Fordi på trods af at jeg accepterede mig og elskede mig personligt,Jeg har stadig kærlighed,og jeg lover at give det til jer for at tilbyde det til jer. Lad mig være mig selv, den der får dig til at grine, jeg, der sover ved din side, mig, der lytter til dig og kysser dig.

Jeg er forpligtet til alt dette, fordi du gør mig bedre, fordi du belyser mine øjne, når du taler, fordi du ikke tillader mig at forlade dig, når du er i nærheden af ​​mig. Jeg forpligter mig selv, fordi du er i hvert øjeblik og taler stille og hvisker til mig, at alt vil være fint, at hvis vi vil, kan vi komme hvor vi vil, hvis vi respekterer os selv , tvivl og hastighed eksisterer ikke, at hvis vi elsker os selv, kan vi og når vi kan, jo bedre vi elsker os selv.

Jeg lover at give dig kærlighed, løs hvad der holder dig tilbage og lad dig bære det. Vi har allerede forkælet en masse tid på at gå langsomt og på tiptoe, nu er det tid til at drage fordel af vores pris og jeg ønsker at forpligte mig selv.

Historien om kærlighed

Nogle gange er kærlighed ikke det, vi tror, ​​fordi det ikke er en "jeg har brug for dig", men snarere en "jeg foretrækker dig" Læs mere "
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: