Jeg er bange for at fortælle dig at jeg elsker dig

Jeg er bange for at fortælle dig at jeg elsker dig

Jeg er bange for at fortælle dig at jeg elsker dig,for at disse tre ord ikke brister ud af mine ryste læber og bryder alt, hvad vi har. Jeg er bange for, at det venskab, der eksisterer mellem dig og mig, er en unik bånd, som vi har bygget gennem årene og på trods af vanskelighederne.

Disse tre ord, som jeg sagde flere gange, men uden virkelig at føle dem, disse "jeg elsker dig", som jeg sagde mere ved ømhed end ved sand kærlighed.Nu forstår jeg, at når du virkelig føler, hvad du siger, vises frygt, fordi disse ord indeholder en del af dig, der viser dig, hvad du er.

Jeg er bange, men jeg ved, at jeg elsker dig, for hver gang jeg rører ved din hud, får jeg gåsehud, for hver gang jeg ser dig, har jeg sommerfugle, der flyver i mave, og fordi hver eneste dag jeg lytter til dig, din stemme smiler min sjæl som en let brise af forår, kærtræer træernes blade.

Sandheden gør aldrig ondt i et ægte venskab

Det tog mig lang tid at genkende det, men jeg ved, at jeg elsker dig, ved at få mig til at le på vanskelighederne, for du ved, at stilhed er en del af den tillid vi har. for den anden og gør vores tilstedeværelse tilstrækkelig til at vise, hvor meget vi holder hinanden. Men frem for alt fordidu kender mig som jeg er, og du accepterer min mørke side uden at tvivle på det et øjeblik.

Derfor ved jeg, at følelsen er ægte, fordi vi ikke idealiserer os selv, men vi kender hinanden.Den ømhed, vi viser, denne nærhed, vi har, viser, at kærlighed mellem os er oprigtig, og i mit tilfælde er denne kærlighed blevet til en, jeg elsker dig.


"Tillid er at sætte den mest dyrebare, den mørkeste eller den mest frygtede i hænderne på den anden ved at vide, at han kun vil bruge den til at hjælpe med at overskride dem."

-Diego Castrillón-


Det siges, at vores hjem er hvor vores hjerte er, og jeg føler mig altid hjemme, når jeg er i nærheden af ​​dig og deler mit liv med dig. Derfor ved jeg det hvis vores forbindelse er lige så ægte og så stærk, vil oprigtigheden af ​​at sige, hvad jeg føler, ikke være i stand til at bryde den.

Når et venskab er ægte, kan oprigtighed ikke gøre det ondt, selvom vi ikke er enige med begge. Hvis jeg beslutter at fortælle dig, hvor meget jeg elsker dig, må du måske ikke føle det samme, eller kan vores venskab blive omdannet til en ny dybere, men lige som evig bånd.

Hvis jeg beslutter at fortælle dig, hvad jeg føler, er fordi jeg lider af at holde det hemmeligt, og det er ubrugeligt at lide for noget, som vi kan ændre, fordi det er muligt, at du elsker mig også. Jeg vil kun tabe andet end frygten for, at jeg nu føler at fortælle dig, hvad jeg synes om vores historie.

Hvis du ikke deler mine følelser, skal du ikke bekymre dig, være oprigtig og fortæl mig uden frygt. Jeg kan acceptere en afvisning, fordi jeg ved at elske dig, forstår, at jeg måske ikke er den person, der gør dig lykkeligst, jeg kan acceptere, at en anden fylder dette rum i dit hjerte, at Jeg kunne ikke eller jeg ikke kunne udfylde.Kærlighed kan ikke have alt, men venskab triumferer altid i modgang af modgang.

Bare rolig,Jeg ved, at kærlighed ikke beder, og hvis det ikke er en fælles kærlighed, så må vi lade det gå.Jeg ved, jeg er ikke perfekt, og du må ikke se mig andet end som en ven, og du kan endda tænke på mig som en søster eller en bror, men jeg har lært, at den, der ikke prøver noget, har intet.

Jeg ved også, at jeg vil lide at se dig med andre, men det er hvad der sker med mig nu,og det er først, når disse tre ord kommer ud af min mund, at jeg ville være sikker på at have gjort alt, hvad jeg kunne for at undgå denne lidelse. For at fortælle, at jeg elsker dig åbner døren til et nyt liv med uendelige muligheder.

Hvad jeg siger til dig, synes måske for dig for idealistisk, måske tror du, at smerten ved afvisning bryder venskaber, menmoden kærlighed er forståelseog sætter hinandens lykke over alt andet, for kærlighed er det, respekt og forståelse; ellers ville det være besiddelse.

På den anden side, hvis du er den, der vælger at gå væk, fordi disse tre ord skræmmer dig, fordi du ikke opfatter et venskab med et afslag på en "Jeg elsker dig", vil jeg vide, at du er ikke en sand ven.For ægte venskaber består i at vide, hvordan man kan leve i modsætningerne hos dem, der komponerer det. Ægte venner ved, at du ikke altid kan være enig, og det føles ubehageligt, da det ikke er mærkeligt.

Det kan være, at før du løber væk, er det en god ide at udveksle vores synspunkter og tale, mens du forsøger at forstå og sætte grænser, som vi begge kan tolerere.At lære at eksistere sammen igen vil være vores nye udfordring, men hvis vi er sande venner, har vi et solidt fundament til at genopbygge.

At sige, at jeg elsker dig, skal aldrig være skræmmende

Af alle disse grunde ved jeg detat sige, at jeg elsker dig, bør aldrig være skræmmende, hvis du fortalt det til en ven,for selv om vi er bange for at ødelægge det, vi UNI-e-s, lever i en løgn gør mere skade end hvad vi virkelig føler, og det er muligt, at det ikke vil adskille os.

Vi kan tænke, at e-s-ven er skrøbelige lorsqu'iels ansigt af kærlighed, men i virkeligheden er stærkere ial-e-s, fordi det ikke er den første forhindring eller den første qu'iels uro sammenstød.Ægte venner har overvundet mange ting sammen, og derfor bør "Jeg elsker dig" ikke være skræmmende, men i stedet forstås som en ny udfordring.Derfor slutter jeg denne frygt i dag, og jeg fortæller dig højt, at jeg elsker dig.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: