Før det er for sent, et brev, der inviterer os til at tænke

Før det er for sent, et brev, der inviterer os til at tænke

Vi bruger halvdelen af ​​vores tid på at tro at vi har hele livet foran os. Vi tror på os selv at være udødelige og sætter os først i morgen, hvad der er vigtigt og ikke presserende. Men tingene virker ikke sådan. Tiden går forbi, selvom du ikke vil være opmærksom på det. Det giver dig mulighed for at værdsætte, hvad du har, her og nu.Før det er for sent, skal du være opmærksom på alt, der gør dig glad. Fremhæv hver lille ting, hver lille gestus, hvert lille øjeblik.

Det sidste brev, der triumferede ved 3. Lærekonkurrencebrev i Toledo bringer os tættere på denne oplevelse af ikke at vente for længe.Vi må ikke spilde den tid vi har i vores hænder og må vide, hvordan vi skal værdsætte og være taknemmeligefør tiden fælder os og stjæler vores hukommelse. Hvis vi ikke er her i morgen.

"Jeg skriver til dig nu, mens du sover, hvis du vågner op med en anden person ved din side i morgen formiddag, og med alle disse ture frem og tilbage bruger jeg mere og mere tid på den anden side og Jeg er bange for, at der ikke kommer nogen tilbagevenden.

I morgen kan jeg måske ikke forstå, hvad der sker med mig. Jeg kunne ikke fortælle dig, hvor meget jeg beundrer din integritet, din kamp for at være ved min side for at forsøge at gøre mig glad på trods af omstændighederne som altid.

I morgen kan jeg ikke være opmærksom på, hvad du laver, når du holder disse små papirer på hver dør, så jeg ikke forveksler badeværelset med køkkenet; når du klarer at få os til at grine efter at have lagt på mine sko uden at sætte på sokker; når du laver et punkt for at opretholde en samtale, mens jeg går tabt i hver sætning, når du langsomt nærmer mig og hvisker i mit øre navnet på en af ​​vores børnebørn; og når du reagerer med ømhed mod disse vrede vrede, der angriber mig, som om noget i mig oprør mod den skæbne, der har fanget mig.

For alle disse ting og mange flere. Hvis du ikke kan huske dit navn eller mine.

Hvis jeg ikke kan takke dig i morgen. Hvis i morgen ikke kan fortælle dig, selv for sidste gang elsker jeg dig. "

Alzheimers og glemsomhed: før det er for sent

Brevet afslører en persons frygt. Frygten for at gå tabt i glemsel, at forsvinde, mens de er til stede.At miste hukommelsen får os til at glemme, hvem vi er. Hvem er de omkring os? Vi mister kernen i, hvem vi har været. Men Alzheimers faller for det meste på dem, der går med os.

Forglemmelse er måske vores værste fjendefordi vi er former for minder, oplevelser, frugten af ​​det, vi bærer i os selv, i vores liv, så kort som det er. Når vi mister alt dette, begynder vi at ophøre med at eksistere. Vent ikke, før det er for sent. Udsæt ikke vigtige ting. Stop aldrig med at sige "Jeg elsker dig" til dem, der ledsager dig. Spild ikke den tid, de giver dig, de sekunder du bruger med dem.

Hvad kan vi gøre? Hvordan kan vi bekæmpe, hvad der forfølger os, og som år efter år ser ud til at komme tættere og tættere på?Der er ingen magisk formel for ikke at lide af glemsel. Men der er mange tips til at reducere mulighederne:bliv aktiv, lad ikke tobak komme i vejen, tag en sund kost, lav nye opgaver, der tvinger din hjerne til at tænke og opdage nye veje.

Lær nye ting, møde nye mennesker, der viser dig nye måder at tænke på, og vigtigst af alt, værdsætter hvert sekund af dit liv. Vær taknemmelig for alt, hvad du har, selvom det ikke virker så, for desværre kommer en dag, når alt dette forsvinder, og du får ikke chancen for at gøre, hvad du gør.Før det er for sent, skal du begynde at huske det.

Før det er for sent,Åbn dine øjne til nutiden. Tag dit hjerte til en turog værdsætter alt omkring dig.

"Du skal være opmærksom på detaljerne, de så små småsten som styrer os i vores liv".

-Katherine Pancol-

Livet er ikke kort, men vi er langsomme til at begynde at leve det

Lær mere
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: