Dette indtryk af, at mit liv sker uden mig

Dette indtryk af, at mit liv sker uden mig

Ligesom hver morgen nulstiller mit liv. Efter lidt kørsel på promenaden går jeg til brusebadet og drejer koldt vandhanen. Jeg bliver der i fem minutter, mens det iskalde vand løber på mit ansigt og glider over hele kroppen. Jeg forlader mærket af mine våde fødder på tæppet ogJeg sørger for, at der ikke er noget dråbe, der falder udenfor.

Jeg trykker på ventilationsknappen, og mens min silhuet gradvist afspejles i en illusion i spejlet, der er markeret med damp, forsøger jeg at genkende mig selv i et billede, som altid virker fremmed for mig. Jeg lod kropsolie glide og langsomt sprede det mellem dråberne vand trukket på min hud,for ikke at nævne en enkelt centimeter,fra tæer til ører.

Min silhuet afspejler gradvist en sådan illusion

Jeg går derefter til makeup og følger trinene i perfekt rækkefølge, som om jeg maler et unikt maleri til en auktion. For det første fokuserer ansigtet på øjnene, der har samme udtryk for livet som en Modigliani, der fremhæver sidstnævntes mandelform og skulpturer mine øjenvipper til uendelig og ud over .

Jeg slutter altid med munden, kødfulde og godtrukne, med læbestiftet, der fremhæver dagslyset og tåler årstiderne. Afvænning af hår, stråle til millimeter nær højre side, lægge ryggen bag øret. Jeg afslutter ved at børste tænder, tandtråd og mundskyl i 5 minutter.

Og slutpunktet, to sprayer af min favorit parfume bag hvert øre, en ved hvert håndled og en anden mellem lårene.


"Udenhedens essens er tendensen til at gøre en undtagelse for sig selv."

-Jane Addams-


Jeg går til mit værelse, helt nøgent, gør den samme støj på gulvet som min kat, når han markerer tempoet. Jeg åbner skabet og ser min kollektion af tøj, som stadig har størstedelen af ​​deres mærker. Jeg vælger undertøj, altid matchetog jeg sænker langsomt tøjet på min stadig våde og skinnende hud.

Jeg åbner køleskabet, og jeg laver en frugt- og grøntsagsjuice af sæsonen, jeg drikker lidt og så forbereder jeg en kop grøn te. Jeg vælger et par høje hæle, jegsæt en ring fra min smaragd kollektiontil min finger i venstre hånd. Jeg kan ikke lide at se ham kombineret med pagten på hans højre hånd.

Jeg tager min taske, jeg går ned til parkeringspladsen, jeg sidder på min marineblå Bentleys parfumerede og skinnende sæde, jeg trykker på play-knappen "Barcarolle" af Offenbach lyde, og jeg går endnu en gang i retning fra mit kontor. Nogle gange, inden de forlader,Jeg glemmer at læse min mands note, den han forlader mig hver morgen.Hvis det er tilfældet, ringer jeg pigen til at åbne den, jeg vil ikke have ham se den lukkede, når han kommer tilbage. Jeg har været distraheret hele mit liv i dumme detaljer og endda i vigtige detaljer.

Når jeg kommer til kontoret, sætter jeg mit liv over klokken i rutinen

Jeg kommer til arbejde, og fra modtagelse til bordet, der fører til mit kontor, følger en stigning med stigende bevægelser mine trin: Jeg bemærker, hvordan hver medarbejder står lige op i stolen, ansigtet stadig oversvømmet med spor af manglende søvn. De hilser mig med et smil, hvor jeg altid finder spændinger og frygt, det får mig til at føle sig kraftig og få dem til at føle sig elendige.

Min arbejdsdag skal altid være den samme, på min egen måde,ifølge mine rytmer på en meget effektiv og beslutsom måde, der ikke accepterer en fejlmargin, ellers bliver jeg forvirret og min kulde koger, jeg sender endda medarbejdere tilbage.


"Vi søger næsten fred og frihed, men få af os er begejstrede for at have de tanker, følelser og handlinger, der fører til fred og lykke."

-Alle Huxley-


Når jeg kommer hjem, hælder jeg mig et glas vin og jeg ryger nogle cigaretter på terrassen og ser lysene på de højeste bygninger i byen,under min. Min mand leder efter mig og tager mig i armene, jeg føler mig kvalm, når han gør det, jeg ønsker at weekenden ankommer hvor, "af arbejdsårsager", jeg bliver nødt til at forlade, for faktisk at blive med arm af min elsker.

Intet får mig til at føle mig dårlig, absolut ingenting, undtagen når jeg ser en person smile: noget så skælver inde i mig, for jeg ved ikke, hvornår jeg glemte denne gestus eller hvorfor. Nogle gange, som nu, sætter jeg mig foran mit spejl, og jeg forsøger at tegne et smil, men det får mig til at kollapse, fordi det ikke er minfordi denne følelse virker latterligt trist.

Når jeg ser en person smiler, ryster noget inde i mig

Fordi når jeg ser sådan sådan, depersonaliseret foran mit spejl, tror jeg det Jeg er kun en smuk facade rehabiliteret gemmer en bygning i ruiner, en frugt holdes kunstigt i et rum, som når den tages ud i lyset af dagen bryder ned for mangel på liv. Det er i øjeblikket, når jeg finder mig nøgne foran mig og mod enhver, der vil læse mig, at jeg føler mig mest sårbar og skrøbelig.

Men jeg vil se det, for at kende det, jeg vil skrive det for at råbe det, så snart jeg kommer til kontoret i morgen: "Mine damer og herrer, jeg er ingen, jeg er død, jeg lever mit liv uden mig! " Jeg vil råbe, gå ud på gaden og kramme den celle, jeg møder i dem tigger at fortælle mig, hvordan man skal være glad.

To tårer, kun to, løber ned i mine kinder.En slags rolig invaderer mig så, og der opstår et spørgsmål, som kan favorisere svaret på resten af ​​forhørene, er det måske denne begyndelse af processen at finde mig selv på det sted, hvor jeg gerne vil være?

Jeg håber bare, at i morgen, når jeg vågner op, vil min skal ikke lukke heltog vil ikke fortsætte med at bedrage mig og låse mig inde i mig selv. Som hun har gjort indtil da holder jeg mig fængslet og blind i en ostentatisk eksistens, som deformerer og gør ondt i mig, så jeg glemmer alt, hvad jeg skrev til dig, mens du græd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: