Der er ikke noget fremmed end at føle sig som en fremmed for en anden

Der er ikke noget fremmed end at føle sig som en fremmed for en anden

Spørg mig ikke hvordan eller hvorfor, men en august nat, endte jeg med at sidde mod havet og så på månen ved siden af ​​en fremmed.

Vi kunne have rullet i sandet, for det er det en mand og en kvinde normalt gør, når de møder på en sådan scene. Men det skete ikke. Vi begrænsede os til at diskutere, hvilken slags lyv månen ikke var helt fuld, for at vide om den voksede, eller hvis den faldt. Fordi vi i sidste ende er levende væsener på en måde ekstravidenskabelige, påvirket af den hvide dames bevægelser og former.

"Jeg kan godt lide ham, jeg kan lide ham?" Spurgte jeg mig selv.

Han kan også have undret sig.


"I disse tider, når man rører sig eksternt, er gået i salg eller to for en, har man rørt sig internt blevet et mere værdsat og svær at erhverve produkt på markedet."


kontakter flygtninge til at føde en sult, som vi ikke kan tilfredsstille

Så meget sådanmange forsøger at kompensere ved flygtige kontakter,tvangsfuldt, for at fodre denne sult, som vi aldrig formår at tilfredsstille, og som forårsager et vred af vores tarm. En lyd der lyder som et indre klag, som efterlader os halv døve, men vi lytter ikke engang mere.

Det kan være på grund af denne søgning at føle noget ud over huden,den aften begyndte vi at tegne vores karikaturer med en bærbar applikation for at spore absurd samlingen af ​​et Ikea-møbel gennem illustrationer i sandet eller for at undgå smutten på stranden.

Et mærkeligt lokomotiv, der kom og gik, og det så ud som om det kom lige fra en anden æra, mens vi chattede eller vi var tavse og vi følte vores hænder fra tid til anden for at se hvordan der var stadig et spor af sardinerne vi havde slukket, som katte. Hvor mærkeligt at være hos en fremmed


"Men så indså jeg, at det er ligefrem fremmed for at være en fremmed for sig selv, og dette, om vi ser det eller ej, er vores evige skygge."


Månen har pludselig givet os en stråle af lys såvel som stjernerne, når de kommer på scenen, og jeg ved ikke, om hun smed det til os før sin sætning eller på samme tid; alt jeg ved er, at jeg efter høringen af ​​vores samtale hørte ham sige: "Nogle gange er jeg med mig selv, og nogle gange er jeg alene." Jeg så på ham og uden at vide hvorfor, stoppede han at være en fremmed.

Forbindelser gør fremmede til et sted at vide

Jeg tog ham hjem og da vi stoppede bilen for at sige farvel, skete der noget endnu mærkeligt: ​​Jeg følte min hud.På en måde havde han rørt mig internt som med en lille kærtegn; min hud lød som en note, der kommer ud af en guitarstreng, hvilket gør træet til at vibrere.Van Morrison måtte spille i baggrunden for at ende med at elske os som teenagere i en bil.

Jeg ved ikke, om det har været lang tid siden jeg kyssede nogen, så jeg havde glemt den kysse sensation, eller hvis jeg bare lige havde gjort det før med de fem betyder sammen i mundenmen hans læber havde en sød og vanedannende smag.

Sommeren sluttede og vi så aldrig hinanden igen. Men det betyder ikke noget.


"Betydningen af ​​ting er ikke defineret af deres varighed, den har et defineret rum og tid."


Anyway, jeg gentager mig selvat der ikke er noget fremmed end at føle sig som en fremmed for nogen, og selv for sig selv, for efter et sekund at opdage, uden at vide hvorfor, som i et slags hus af tempel, som aldrig ophører med at overraske os, men forene os, forener os med os selv og med verden.

Selvom det kun er i en brøkdel af et sekund, hvor ingen tanke er gyldig, og hvor vi vender tilbage til barndommens lille hvælving, hvor alt kan blive magi og hvor vi kun kunne føle, drøm og leve.

Fordi magi, kære læser, eksisterer, og hvis du ikke tror det, skal du se månen en nat sammen med en fremmed, selvom denne fremmede viser sig at være dig selv eller en person, du tror du har kendt for evigt, uden håb for noget mere, og du kommer tilbage for at se mig.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: