Den hårdeste rival til at slå er i dit hoved

Den hårdeste rival til at slå er i dit hoved

Mens jeg undrer mig over, hvordan jeg skal udvikle emnet i denne artikel, hører jeg Laura Ordoñez i baggrundsmusik, og det hjælper mig med at tænke over, hvad jeg vil dele med dig. Sangeren hvisker til mine ører: frygt, frygt jager dig; og jeg spekulerer på, om hun har ret oghvis rivaliserende er det sværeste at slå for at overvinde mine problemer i mig.

Det er mit hoved, der spørger mig højlydt en mulighed at jeg nægter hende, og alligevel fortsætter jeg med at holde hende ansvarlig for spøgelser, der ikke eksisterer. Eller når de eksisterer, er det mig, der giver dem mere styrke, fordi jeg lader dem ind og de klarer at lamme mig.

Når jeg går gennem mulighederne for at fortsætte sådan her, Det forstår jegat krydse hindringerne at have accepteret dem vil være mig den mest trøstende løsning på mit velbefindende.

Fordi i sidste ende,eksterne fjender er mareridt, der skal overvindes, mens indre fjender kræver forståelse og styrke.

Styr din frygt

Forestil dig, forestil dig at jeg kommer der og at min frygt, min mest stædige rival, mister kampen. Og hvorfor ikke?

Frygten, der holder mig tilbage, holder mig fast, fordi de kun vil se mig falde.

dogJeg vil være i stand til at styre frygtene, som jeg sætter et navn på og bruge dem til at vokse mod og agt på mig.

"Behandle ikke fejelig den, der er bange, tag ham i dine arme og fortæl ham, tværtimod, at de monstre eksisterer, indtil de får et navn"
-Elvira Sastre-
Vi har millioner af drømme, og vi troede, at de var ude af rækkevidde, fordi omstændigheder eller mennesker var på vej. Men faktisk har vi for det meste glemt, at andre har den kraft, vi giver dem, og at omstændighederne er mindre sorte end vi tror, ​​når vi står over for dem.

Brug vanskeligheder som motivation

Omstændigheder eller mennesker, kan begge ting blive problemer. Jeg har for eksempel alle slags og de er nok lidt fjernt fra din, fordi vi er så forskellige som de erfaringer, vi lever.

Derudover skal det bemærkes, at vanskelighederne er relative, fordi det, der kan virke lille, kan virke som en reel kilde til angst for mig.

Men frem for alt, vi alle har en følelsesmæssig skæbne, der er universel: at opnå sundhed og balance af følelser.

Når jeg begynder at tro, at jeg er inkompetent, at jeg er forkert mere end jeg bare siger, at jeg har brug for noget, men det forekommer umuligt at opnå, er det jeg, der skaber en uoverstigelig rival i mit hoved.

"Vi skal pålægge vores vilje på vores svagheder"
-Carlos Slim-

Der er ingen værre følelse end den der gør os brutalt fjender af os selv. Så hvorfor ville jeg ikke prøve at bruge alle disse hindringer som motivation?

Jeg besluttede at lave en liste over de sten, der kommer i vejen og bygge med dem et sted, der giver mig mulighed for at føle sig tættere på himlen og mindre forankret til jorden.

Din lykke er i dine hænder

Sangen er nu anderledes, men det er stadig Laura Ordoñez, der synger. Denne gang er teksterne : Misundelse er den stærkeste. Jeg besluttede dethvis jeg er den største rival til at slå, vil jeg kæmpe med al min magt for at opnå fred.

Jeg vil forsøge at tørre mere, jeg vil forlade fortiden bagud, jeg vil nægte vrede og had, Jeg vil stoppe med at lyveog frem for alt vil jeg lukke døren til andres domme, der søger at skade mig.

Eksterne fjender bliver større, når de indre fjender vokser også, fordi det er som om de har en metode til at gøre dig sårbar og dermed forhindre din vilje fra at bevæge sig fremad.

Det er derforFørst og fremmest vil jeg undgå at gøre ondt til mig og give mig mulighed for at være min bedste ven.

Faktisk vil kun en god ven gerne have min lykke. Jeg vil have min lykke og det er i mine hænder.

Har jeg ikke nok af andre ledelsens lidelser, som jeg kan modtage?

Hvorfor sætte hindringer for mig selv? Hvorfor få mig til at drømme og opfylde min drøm?Og en hel masse stjerner ville snart komme op.

"Jeg overlevede for mig selv: det er ikke dig, der vil dræbe mig."
-Nerea Delgado-
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: