Brev til barnet, der er i mig

Brev til barnet, der er i mig

Hej, jeg er dig, men med nogle rynker og nogle få år med mange oplevelser, men så meget mere at lære.

Jeg tænker på dig hver dag, og jeg forsøger at finde din sødme og din uskyld.

Livet bragte mig på forfærdelige måder, hvor jeg blev udsat for en elskedes død, en elskedes sygdom, brud, tabet af et job … Men jeg aldrig har glemt

Jeg havde også meget gode oplevelser. Jeg mødte gode mennesker, jeg var i utrolige steder, Jeg elskede, jeg kyssede, kramede jeg, jeg lo og mest af alt lærte jeg ting hvem undskylder mig og andre, der fylder mit liv med glæde.

"Men uskyld har intet at frygte"
-Jane Baptiste Racine-

Hvad jeg lærte

Nogle gange er læring smertefuldt. Livet lærte mig ting, som jeg ikke fuldt ud vidste, da jeg var barn, og det vil jeg hellere ikke kende i dag.

Folk jeg elsker meget meget kan blive syge, dem, jeg elsker af hele mit hjerte kan forsvinde i mit liv og jeg kan ikke længere, nu hvor jeg er en voksen, for at udtrykke mine følelser ligesom du gjorde dig selv.

Alle disse ting er ikke indlysende at vide, men især at leve.

Men jeg ved, at du altid eksisterer i en fordybning i mit hjerte, at det er et barn, der tager kontrol over mit sind, når jeg begynder at synge min yndlingssang, når jeg danser alene hjemme når jeg griner højt med en ven, eller når jeg har min femten minutter galskab.

Men det er nogle gange svært at føle sig så tæt på.

Jeg har brug for dig til at minde mig om, at der er vidunderlige mennesker i denne verden, der er i stand til at elske og give kærlighedat jeg igen kan være lidenskabelig, selv om jeg ikke tror, ​​jeg kan gøre det mere, og at livet faktisk er meget enklere end det ser ud til at være.

Hvad jeg gerne vil

Jeg ville få op en dag og fortælle mig, jeg har ikke tænkt mig i skole, fordi jeg er syg til at blive hjemme og trække imaginære dyr kan flyve uden vinger og krydsende oceaner af papir.

Jeg ville ønske, at jeg altid kunne sige, hvad jeg tror, ​​med sådan uskyld, at ingen ville føle sig fornærmet.

Jeg ville ønske, at jeg kunne græde til enhver tid og aldrig behøver tilbageholde mine tårer.

Og frem for alt vil jeg gerne finde uskyldet af dit udseende, dette udseende, der fik mig til at tro, at verden var et behageligt sted.

Jeg kan ikke huske tidspunktet for vores adskillelse, men jeg ved, det var en kompliceret tid.

Jeg har måske glemt dig på et tidspunkt i mit liv, men ser børn lege i en park på en forårsdage, jeg huskede alle disse eftermiddage på udkig efter nye eventyr med mine venner, nysgerrighed jeg følte at stjæle for første gang i et fly, den spænding, der fyldte mig i at sove hos en ven af ​​mine kommentarer nysgerrige ansigt voksne, der så på mig med en slags smil.

"Intet ser så uskyldigt ud som indiskretion."
-Oscar Wilde-

Hvad jeg vil gerne have, at du minder mig om

Jeg har brug for dig til at hviske til mig hver dag, at verden er det værd, Jeg har brug for dig til at invadere mig og tvinge mig til at lade mig transporteres væk, for ikke at være bange, at føle sig som et nysgerrig barn i den nye verden omkring ham.

Hvad jeg kan drømme

Drømme er lavet til at blive realiteter, ikke for os at sætte dem til side og lade dem gå tabt i mørket.

Lad mig aldrig glemme, at brænde mine drømme, få mig til at drømme hver dag, få mine ideer til at drømme, og få disse drømme til at blive noget håndgribeligt.

At jeg er i stand til at begejstre mig selv

Gennem hele mit liv, jeg er langt fra din uskyld, fordi alle mine erfaringer permanent har markeret mig, og jeg mistede mine illusioner og gennemsigtig udseende havde jeg, da jeg var dig, da jeg var barn.

Jeg har brug for dig til at minde mig om, at jeg er i stand til at føle følelser og lidenskab for ting, der interesserer mig, for folk der tillader mig at føle sig godt.

At jeg er i stand til at udtrykke mine følelser

Du græd uanset stedet, uanset tidspunktet og uanset hvad dit omegn. Og straks havde nogen lige taget i armene for at trøste dig.

Men dagen kom, da denne uskyldstid var forbi. Jeg føler mig ikke i stand til nu at udtrykke det, jeg føler, det er en måde at forsvare mig på og ikke vise min sårbarhed.

Påmind mig om, at det ikke betyder noget, om jeg græder, hvis jeg griner, hvis jeg omfavner eller kysser uden grund, fordi jeg hardvs.

At jeg aldrig må stoppe med at smile

Verden er nogle gange et ubehageligt sted, men hvis jeg smiler vil jeg se det med andre øjne med dine øjne med et barns udseende.

Jeg kunne så sætte pris på enhver sky, der bevæger sig i himlen hvert blad, der falder fra træerne, hver solstråle, der belyser mine øjne, som er din.

"Hver dag ved vi mere, men vi forstår mindre"
Albert Einstein
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: